Ansigtsbehandlinger

  • Natural FaceLifting

Natural Face Lifting er den mest effektive antiage behandling og det bedste alternativ til plastikkirurgi etc.. Man vil kunne se en forskel fra første behandling. Den toner ansigtets muskler, reducerer linjer og rynker. Forbedrer lymfe drænage, blodcirkulation og reducerer hævelser og væskeophobning omkring øjne. Den reducerer også stress og kroniske lidelser, såsom migræne og gener i bihuler.

Vi anbefaler denne behandling min. 6 gange om året. Vil man have en hurtig synlig effekt skal du lave den 1 gang om ugen. Jeg anbefaler at man bruger dagligt en Jaderuller og Guasha sten (kan købes hos mig) om aftenen når man påfører serum/olie. Rens, peeling, natural face lifting massage, mask, serum og creme.

Varighed 1 time og 15 min. Normal pris 949kr.

  • Luksus ansigtsbehandling

Denne behandling er til dem som har mange spændinger og gerne vil afstresse fra hverdagen. Med denne behandling får du ikke bare en almindelig ansigtsbehandling, du får også en rygmassage med aromaterapi, som er en batterioplader til sindet og kroppen, da den balancerer dit indre og dit ydre. Rygmassage, rens, peeling, dybdens, japansk ansigts massage, mask, serum og creme. 

Varighed: 1 time og 15 min. 799kr.

  • Ayurveda ansigtsbehandling

Ayurveda er videnskaben om et langt, sundt og lykkeligt liv. Det er et 5000 år gammelt holistisk sundhedssystem fra Indian diagnose. Ayurvedisk massage hjælper kroppen med at føre affaldsstoffer ud af kroppen og dermed i at bevare den fysiske og mentale sundhed, inspiration og glæde. Massagen er med urter og aromaterapi. Den fremmer ilttilførslen og glukose til hjernen, afslapper nervesystemet og fjerner træthed forårsaget af mentalt stress.

Vi anbefaler denne behandling, hvis du lider af hverdagsstress, har en dårlig kost, ryger eller har problemer med alkohol, har hormonale problemer, er træt, har søvnproblemer og mangler balance mellem krop og sind.

Varighed: 60 min. 649kr.

  • Chokolade ansigtsbehandling

Denne ansigtsbehandling er ren forkælelse. Jeg arbejder med økologisk og kvalitetschokolade. Chokolade er kendt for de mange fordele den giver kroppen, især til vores hud. Vi starter med at rense med Facial scrub, hvor vi bruger cocoa peeling med olivenkerne og abrikoskerne efterfulgt af en dybderens med damp, derefter chokolademasken og afsluttes med dagcreme. Efter denne ansigtsbehandling vil du have en følelse af velvære.

Varighed 60min. 649kr.

  • Minifacial/Teenager ansigtsbehandling

Denne ansigtsbehandling er til dig som har travlt, men stadig vil passe på sig selv. Her vil du får en peeling efterfulgt af dybderensning med damp og en muddermaske med æstetiske olier efter egen behov. Vi anbefaler denne behandling minimum med to måneders mellemrum – alt efter behov.

Varighed: 45 min. 399kr.

Husk vores afbudspolitik minimum 24 timer fra aftalt dato. Der vil være et betalingskrav på 50% af behandlingsprisen som depositum ved onlinebestilling. Hvis man aflyser 24 timer før behandlingen, vil man får sit depositum tilbage ellers vil man miste sit depositum for at ikke overholde vores afbudspolitik.