Skru op for selvforkælelsen

Kontakt Essential Beauty

Book din tid i dag

Vores kontaktinfo

Send en besked

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Professionelt og dygtig

  Gode krops og ansigt natural behandlinger. Jesica, er meget professionelt og dygtig til sit arbejde. Mange af produkterne er økologiske og miljøvenlige.
  Sofia
  via Facebook

  ★★★★★

  Luksus at føle sig lækker

  Sugaring vox wauuuu 🍯🧖‍♂️💅 hvis du ønsker silke lækker blød hud under armene mm så A N B E F A L E R jeg varmt en sugaring behandling hos Jesica. Hun er omhyggelig og kærlig i sin behandling. Hun vejleder og forklarer professionelt og så elsker jeg det spanske touch hun har og tonerne som spillede i baggrunden. Jeg var lidt under palmerne i varmen hos Jesica ❤ prøv det selv ps. luksus at føle sig lækker igen 😉 Tak
  Gertie
  via Facebook

  ★★★★★

  Lidt luksus i hverdagen

  Har fået lavet Single Eyelash extensions, volumen eyelash extensions, massage, ansigts behandling, sugaring og kunne ikke være mere tilfreds med resultatet. Super dejlig atmosfærer med skøn og professionel service! Kan varmt anbefales til hende (eller ham) der ønsker en lettere hverdag med friske vipper, og lidt luksus i hverdagen 🥳🤩
  Hanna
  via Facebook
  Fresha

  ★★★★★

  Behagelig ansigtsbehandling

  Jesica er en virkelig sød og behagelig person, så jeg var ganske tryg ved at lade mig vejlede af hende i forbindelse ansigtsbehandling og lashextension. Kan kun anbefale at andre går til Jesica.
  Camilla
  via Fresha

  ★★★★★

  Fantastisk oplevelse

  Det var en fantastisk oplevelse, jeg er mega tilfreds med det, derfor skal jeg snart komme tilbage, jeg kan varmt anbefale det.
  Carla
  via Fresha

  ★★★★★

  Kan helt klar anbefales!

  Rigtig GOD oplevelse. Jeg blev betjent af en egen ejer som giver kvalitet i sine behandlinger. I dag har jeg haft en ansigtsbehandling med massage. Kan helt klar anbefales!
  Sherezade
  via Fresha