Kropsbehandlinger

Jeg tilbyder forskellige kropsbehandlinger som er tilpasset dine behov og ønsker.

Jeg anbefaler at købe min. 3 behandlinger med 2-4 uger mellemrum.

1x behandling 699kr, ved køb af 3x behandling er prisen 1700kr, du spar 397kr.

  • Ler behandling regulerer hudens PH, frigiver affaldsstoffer, giver en afslappende og regenererende effekt samtidig med at den tilfører mineraler.
  • Alge kropsbehandling findes i to forskellige udgaver – Slimming og Reaffirming. De er målrettet til opstramning og reducere appelsinhud. Huden vil absorbere mineraler, calcium, fosfor, jod og vitaminer fra havet.
  • Mudder behandling hjælper mod smerter og gigt samtidig med at den giver huden mineralsalte, vitaminer og sporelementer som huden har brug for.

Varighed 1 time.

  • Chokoladeterapi behandling er en luksuriøs helkropsindpakning som er fyldt med ernæring og antioxidanter.

Varighed 1,30 min. 1099kr, ved køb af 3x behandling er prisen 2900kr, du spar 397kr.

For at give dig en optimal behandling kan du bestille en gratis konsultation, hvor vi taler om dine ønsker og hvilke mål du gerne vil opnå. Fra den første behandling måler jeg de områder vi skal behandle, så vi kan se en forbedring til sidst. Husk at en varieret kost og motion hænger sammen med en sund hud.

Husk vores afbudspolitik min. 24 timer fra aftalt dato. Der vil være et betalingskrav på 50% af behandlingsprisen som betales som depositum ved onlinebestilling. Hvis man aflyser 24 timer før behandlingen, vil man får sit depositum tilbage ellers vil man miste sit depositum for ikke at overholde vores afbudspolitik.