Telefon nummer

+45 53 70 80 61

Email

jesica@essentialbeauty.dk

Åbningstider

Man-Fre 10-18, Lørdage 10-15

VELKOMMEN TIL ESSENTIALBEAUTY

Jeg tilbyder forskellige holistiske ansigts- og kropsbehandlinger. Blandt andet tilbyder jeg Natural Facelifting, som er et alternativ til Botox/Filler eller den kan kombineres med Botox/Filler behandlinger. Det er en massage teknik som stimulerer blodomløbet, ansigtsmusklerne samt fascia, hvilket forbedrer hudens udseende.

Jeg arbejder med sanser, duft (aromaterapi), berøring (massage).

Hos mig kan du også finde forskellige kropsbehandlinger i form af kropsindpakninger, hvor man kan vælge mellem Alger, Mudder, Ler og Chokolade. Disse behandlinger vil hjælpe dig mod smerter, blødomløb, reducere stress, reducere appelsinhud, migræne og problemer relateret til bihuler.

Derudover udfører vi også de mest populære behandlinger indenfor skønhed, såsom Eyelash Extensions, Brow lamination, Lash lamination, Body sugaring og Micro needling.

Lidt om mig

Mit navn er Jesica og jeg er 43 år. Jeg har i lang tid interesseret mig for at arbejde indenfor hudpleje og skønhed, men ville ikke tage den traditionelle kosmetolog uddannelse, da jeg allerede vidste at min interesse for naturlig pleje var det jeg ville fokusere mest på. Derfor begyndte jeg at tage nogle intensive kurser.

Jeg brænder for naturlig skønhed og personlig pleje. Derfor bruger jeg det også selv og kan stå for det jeg laver. Med de olier og produkter jeg bruger, vil du opleve en markant forskel på din hud. Det skal være så naturligt som muligt, da jorden er et fantastisk og magisk sted som giver os alt fra jord og planter til at hjælpe os i hverdagen. Det er vigtigt for mig at mine kunder kan mærke en forskel og forlader stedet med en god oplevelse. Når du kommer hos mig vil du have en følelse af velvære. Jeg håber at du har lyst til at lade mig forkæle dig med mine behandlinger.